UREDITEV DOMA – STANOVANJA ALI HIŠE 

Pospravljen dom, nov začetek. Pomoč, podpora in vodenje pri urejanju doma enkrat za vselej. Priporočljivih 6 srečanj po 5 ur oziroma v primeru manjšega stanovanja in če stanujete sami 6 srečanj po 3 ure.

UVOD V UMETNOST POSPRAVLJANJA in ORGANIZIRANJE OBLAČIL

1 srečanje (5 ur) na domu – svetovanje za ureditev vašega doma s praktičnimi napotki in organiziranje oblačil. Srečanje je dober začetek urejanja celotnega doma, pridobili boste tudi napotke, kako urejanje nadaljevati sami.

UVOD V UMETNOST POSPRAVLJANJA

1 srečanje (3 ure) – svetovanje za ureditev vašega doma s praktičnimi napotki. Srečanje je namenjeno tistim, ki bi se urejanja doma radi lotili sami, pa potrebujejo nasvete in motivacijo.

DARILNI BON

3-5 ur Uvod v umetnost pospravljanja (in organiziranje oblačil).

Za rezervacijo termina, nakup darilnega bona ali za dodatna vprašanja me kontaktirajte na:

info@tinamarkun.si

ZA SKUPINE

Predstavitve so namenjene za seznanitev o urejanju domov po metodi Marie Kondo s praktičnimi nasveti za tiste, ki želijo spoznati namen, način in učinke metode ali ki bi se organiziranja doma radi lotili sami.

TIDY PARTY
Predstavitev umetnosti pospravljanja je lahko tudi lepo darilo ali popestritev za povabljene na vaši zabavi ali srečanju.

DELAVNICE ZA PODJETJA

Predstavitve za podjetja, kako organiziran dom in urejeno delovno okolje vplivata na večjo ustvarjalnost, produktivnost, osredotočenost in organiziranost na delovnem mestu, so namenjene motiviranju zaposlenih pri doseganju ciljev podjetja in  za povečanje zadovoljstva zaposlenih tako na delovnem mestu kot v zasebnem življenju. Program po dogovoru lahko dopolnimo z delavnico o postavljanju ciljev in upravljanju s časom.

Rezervacija termina in dodatna vprašanja: info@tinamarkun.si